
Assortiment
Bekijk hieronder ons assortiment. Met behulp van de knoppen kunt u filteren op productsoort. Bij ieder product kunt u via het informatie icoontje de productinformatie, bereidingswijze en bereidingstijd bekijken. Wilt u een bestelling plaatsen, klik dan hier.










Heerlijk gemarineerd varkenshaasje omwikkeld met katenspek


Een varkensfiletlapje gevuld met gekruid gehakt.
Baktijd ± 5 - 10 min

Klapstuk wordt gesneden van de borst en is mooi doorregen. Bij voorkeur geschikt om heerlijke bouillon van te trekken of om te stoven, denk aan de bekende hutspot met klapstuk.


Varkensfilet gevuld met ham en kaas.


Kipsaté spies kant en klaar. Favoriet bij kinderen!


Grieks spiesje van ongeveer 100 gram voor op de barbecue of bij een Grieks gerecht.


Lekker frisse salade voor bij de barbecue.




Stevige vis. Geschikt voor bakken, grillen, stomen of pocheren.
Verpakt per kilo. (uit onze diepvries)


Gerookte forel heeft een lekkere zachte en fijne smaak. Lekker op een broodje of in een salade!
Verpakt per 100 gram. (uit onze diepvries)


Zalm is een vis met een hoog vetgehalte en gerookte zalm is een goede bron van omega-3 vetzuren. Lekker op een broodje, in een salade of als voorgerecht!
Verpakt per 100 gram. (uit onze diepvries)


Een lekker en gemakkelijk stukje witvis om te bereiden.
Verpakt per kilo. (uit onze diepvries)


Zalmfilet is rijk aan omega-3. Lekker en gezond!
Per stuk verpakt. (uit onze diepvries)


Gamba’s sortering 16/20 zonder kop zonder staart. Verpakt per kilo.
(uit onze diepvries)


Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt.
Verpakt per kilo. (uit onze diepvries)





Rib eye is gemarmerd rundvlees, dus een beetje doorregen. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en sappig bij bakken of grillen.


Brisket is een deel van de runderborst die bestaat uit twee spieren de magere ‘flat’ en de vettere ‘point’. Het is een Amerikaanse klassieker die, met dank aan barbecuewedstrijden, in Europa steeds bekender wordt.


De varkensnek/procureur wordt vaak gebruikt als mals en sappig braadstuk of om een doorregen rollade van te maken. Doorregen houdt in dat dit vleesdeel is opgebouwd uit afwisselend mager vlees en vetter vlees. Ideaal voor het maken van pulled pork.


De tomahawk steak behoort tot één van de steaks die qua uitstraling veel indruk maakt. Het ziet er namelijk uit als een hakbijl. Hij komt uit de dikke en fijne rib in het ribstuk.
De tomahawk is voorzien van veel intramusculair vet. Dit vet herken je aan de witte nerven die door het vlees lopen en wordt ook wel vetmarmering genoemd. Intramusculair vet zorgt ervoor dat de spier soepel blijft. Het is belangrijk voor de malsheid en de intense smaak van de tomahawk. Hoe meer vet, hoe malser en sappiger het vlees wordt.


Kipfilet gemarineerd met een heerlijke tuinkruiden-knoflook marinade. Lekker op de barbecue!



Uit onze diepvries, zalmfilet zonder huid.


Heerlijk gekruide kipfilet omwikkeld met spek.
Nieuw artikel, deze staat nog niet op onze bestellijst.


Varkenshaasstukjes in een tuinkruiden marinade.
Nieuw artikel, deze staat nog niet in onze bestellijst.


Vegetarische burger met extra groenten.
Nieuw artikel, deze staat nog niet op onze bestellijst.


100% plantaardige steak op basis tarwe-eiwit.
Nieuw artikel, deze staat nog niet op onze bestellijst.


Een ambachtelijk vervaardigde hartige vegetarische tortilla gevuld met kaas, pepers, knoflook, prei, wortelen en lente-uitjes. Klaar om van te genieten! Kort verwarmen op de barbecue of koekenpan.


100% plantaardige burger.
Nieuw artikel, deze staat nog niet op onze bestellijst.




Malse stukjes varkensvlees met heerlijke satémarinade.
Baktijd ± 10 a 15 min

De Black Angus Burger om en om medium bakken. Je hoeft aan de hamburger alleen maar een beetje peper en zout toe te voegen. Dit omdat de hamburger een unieke smaak heeft van zichzelf. De Black Angus hamburger is één van de lekkerste hamburgers ter wereld! Het mooie gehakt van de beroemde Black Angus runderen, waar de Black Angus burgers van gemaakt worden geven de burgers een unieke smaak!


Gegaarde hamburger, favoriet bij kinderen! Snel klaar op de barbecue of in de koekenpan.
Baktijd ± 5 min.

Sous vide gegaarde spare ribs, naar eigen recept gemarineerd. Opwarmen in de oven of op de barbecue.
Baktijd ± 5 a 10 min op de barbecue of 30 minuten in de oven op 150 graden.

Gegaarde en lekker gekruide drumstick. Gemakkelijk voor op de barbecue of even opwarmen in de oven.
Baktijd ± 10 min.

Speklappen, mooi dun gesneden en speciaal gekruid voor de barbecue.
Baktijd ± 5 á 10 min.

Gekruid stukje kipfilet, mooi dun gesneden voor de barbecue.
Baktijd ± 10 á 15 min.

Een overheerlijke schouderkarbonade zonder het botje, speciaal gesneden en gekruid voor op de barbecue.
Baktijd ± 10 a 15 min

Mals en mager lapje van de varkensfilet, speciaal gesneden en gekruid voor de barbecue.
Baktijd ± 10 min

Malse stukjes varkensvlees op spies met ui en paprika.
Baktijd ± 10 a 15 min

Malse stukjes varkensvlees, gekruid met satémarinade op spies.
Baktijd ± 10 min.

Heerlijke hamburger uit eigen slagerij!
Baktijd ± 10 min.

Grillworstje, speciaal voor op de barbecue.
Baktijd ± 5 a 10 min

Grillworstje speciaal voor op de barbecue, subtiel pittig gekruid.
Baktijd ± 5 a 10 min

Grillworstje speciaal voor op de barbecue, lekker gekruid met tuinkruiden.
Baktijd ± 5 a 10 min



Mooi dun steaklapje, á la minute klaar. Ideaal voor op de barbecue!


Naar Duits recept gekruide en gegaarde worst. Heerlijk op de barbecue!
Baktijd ± 5 min.

Gegaarde en gekruide steak van de varkens procureur. Snel klaar op de barbecue.


Gekruide gehaktschijfjes op spies.
Baktijd ± 10 min

Per tray van 9 stuks


Per tray van 9 stuks


Malse gekruide biefstukblokjes op spies.
Baktijd ± 5 min.

Per tray van 9 stuks


Diverse soorten vlees om lekker te gourmetten.
Biefstuk – Kipfilet – Schnitzel – Hamburger – Shoarma of Gyros.
Graag bestellen per persoon.
€ 3,75 per persoon


Heerlijke grove leverworst.
Baktijd ± Geen

Diverse soorten vlees om heerlijk te fonduen. Prijs is per persoon!


Deze overheerlijke Oma’s rundvleessalade is gemaakt van langzaam gegaard mager rundvlees. Na het afkoelen wordt het rundvlees in draadjes getrokken en vermengd met saus, kruiden, gehakte augurkjes en uitjes. Naar oma’s recept!
Baktijd ± Geen

Per tray van 9 stuks


Lekker dun snijden en hard bakken.
Heerlijk op roggebrood.
Baktijd ± 10 - 12 min



Deze boerenmetworst wordt varkenvlees en spek vervaardigd en vervolgens gedroogd.
Baktijd ± Geen

Een echt nederlands produkt, onmisbaar bij de stamppot!


Vooral bekend onder ouderen, lekker op het brood. Zult is verpakt per ± 250 gram.
Baktijd ± Geen

Bloedworst is een worst bestaande uit een mengsel van bloed, spek, kruiden en boekweitmeel.
Baktijd ± Geen

Lekkere ambachtelijk bereide ham. Lekker op een broodje (ook warm) of bij de asperges.
Baktijd ± Geen

Krokante kaantjes in gesmolten reuzel. Kaantjes zijn verpakt per ± 200 gram
Baktijd ± Geen

Onze alom bekende fijne leverworst.
Baktijd ± Geen



Heerlijke Brabantse worstenbroodjes naar eigen recept. Verpakt per 5 stuks.
Baktijd ± Geen







Loempia 12 x 200 gram














De stukjes die van een filet kunnen worden gesneden zijn uitermate geschikt om te wokken en te gebruiken voor het vervaardigen van kipsaté. Ze hebben maar heel weinig tijd nodig om te garen en worden bij een te lange bereiding al snel droog.
Baktijd ± 6 - 8 min

Het vlees van het braadkuiken is mals en bijzonder mager. Lekker om in zijn geheel in de oven te bakken, bijvoorbeeld in een braadzak.
Baktijd ± 50 - 60 min



De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been.
Baktijd ± 40 - 50 min

De vleugeltjes van de kip worden gebakken of gegrild en dan meestal gebruikt als warme of koude snacks.
Baktijd ± 20 - 25 min

De uitgebeende kippendijen komen van het bovenste deel van de poot. Deze zijn malser dan de kipfilet, daardoor ook geschikt voor ovenschotel of stoofpotjes.


Kipfilet is vetarm en licht verteerbaar. Bak kipfilet niet te lang, dan wordt het droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Kipfilet is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en roerbakken.
Baktijd ± 12 - 15 min

Deze rollade is gemaakt van kipfilet. Laat ze na het bakken een aantal minuten rusten. Dan laat het net zich gemakkelijker verwijderen zonder de braadkorst te beschadigen.
Baktijd ± 20 - 25 min

De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet op hoog vuur i.v.m. verbranden van het paneermeel.
Baktijd ± 12 - 15 min

De haasjes van de kipfilet in een heerlijke kruidige marinade.


Kalkoenfilet is mager en licht verteerbaar. Gemakkelijk om in diverse gerechten te gebruiken.
Baktijd ± 6 - 8 min



De drumstick is het onderste deel van de bout. Speciaal voor de barbecue hebben wij ook gemarineerde, voorgegaarde drumsticks.
Baktijd ± 15 - 20 min

Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen en gepaneerd.
Baktijd ± 10 - 15 min

Kant en klaar chicken wings, hot & spicy.


Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.
Baktijd ± 12 - 15 min

Kant en klaar gebraden halve hanen. Alleen even opwarmen.
Baktijd ± 15 min. in de oven

Gekruid rundergehakt omwikkeld met een dun runderlapje.


Heerlijke hamburger uit eigen slagerij!
Baktijd ± 10 min.

De lekkerste gehaktballen, naar eigen recept.
Baktijd ± 12 - 15 min

Een lekker gekruide en gepaneerde gehaktschijf.
Baktijd ± 12 - 15 min



Gegaarde kipschnitzels gevuld met satésaus.
Baktijd ± 5 min.

Braad varkenslappen rustig aan en sudder deze gaar met gesloten deksel op laag vuur.
Baktijd ± 30 - 40 min

Schnitzels worden ‘met de draad mee’ gesneden, waardoor ze tijdens de bereiding plat in de pan blijven liggen.
Baktijd ± 6 - 8 min

Schnitzels worden ‘met de draad mee’ gesneden, waardoor ze tijdens de bereiding plat in de pan blijven liggen. Serveer gepaneerde schnitzels met een schijfje citroen. Dat neemt de smaak van de boter weg, die wordt opgenomen door het paneermeel.
Baktijd ± 6 - 8 min

Gepaneerde varkensschnitzels, lekker gekruid.
Baktijd ± 6 - 8 min

Slavink is gemaakt van gekruid gehakt dat met spek wordt omwikkeld.
Baktijd ± 12 - 15 min

Varkensreepjes met shoarmakruiden. Lekker kort bakken en serveren in een pitahbroodje met knoflooksaus.
Baktijd ± 10 - 15 min

Gekruid gehaktrolletje, gevuld met ham en kaas en vervolgens gepaneerd.
Baktijd ± 12 - 15 min

Speklappen zijn afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste speksoort.
Baktijd ± 25 - 30 min




Varkensreepjes met gyroskruiden. Lekker kort bakken en serveren in een pitahbroodje met tzaziki.
Baktijd ± 10 - 15 min

Fricandeau is een uiterst mager stukje varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.
Baktijd ± 45 - 50 min

Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.
Baktijd ± 30 - 40 min

Deze rollade wordt gemaakt van de fricandeau. Meestal wordt de rollade gevormd met behulp van een elastisch net. De fricandeau wordt gekruid en omtrokken met het net.
Baktijd ± 45 - 50 min

De schouderkarbonade maar dan zonder been.
Baktijd ± 10 - 12 min

Varkenspoulet wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Snel gaar dus ideaal voor gerechten als bami en nasi.
Baktijd ± 9 - 10 min.

Een ribkarbonade heeft een ribbeentje en wordt ook wel kotelet genoemd. De ribkarbonade is een malse en magere karbonade.
Baktijd ± 7 - 8 min.

Mooi mager vlees van de varkensfilet. Snel te bereiden.
Baktijd ± 5 - 6 min

Magere rollade van de varkensfilet.


Schouderkarbonade is een mooi doorregen lapje vlees met weinig been.
Baktijd ± 25 - 30 min

De varkensfilet komt van de rug van het varken. Het is een mooi mager stuk vlees en vrij neutraal van smaak.
Baktijd ± 35 - 45 min. braden

Varkenshaas is een schuin toelopend stukje vlees, heerlijk mals. Lekker rosé bakken.
Baktijd ± 10 - 15 min

Naturel varkensreepjes.
Baktijd ± 10 - 15 min

Zeer geschikt voor stoofgerechten en erwtensoep.
Baktijd ± Koken: 120 - 150 min

Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden. Van oudsher is het een echte winterartikel (in de erwtensoep of bruine bonensoep). Wanneer je deze originele ribbetjes wilt grillen dan is het verstandiger om ze eerst voor te koken. Ze zijn namelijk nogal dik om goed op de barbecue te kunnen garen.
Baktijd ± 40 - 45 min

Een lekker stukje vlees voor de erwtensoep, veel vlees en het bot geeft een heerlijke smaak. Of kruid ze met een kruidenrub en gaar ze in de oven of op de barbecue.
Baktijd ± 30 - 35 min



Pulled pork is varkensvlees dat gedurende een langere tijd bij een lage temperatuur wordt gebraden. Als het vlees gaar is wordt het uit elkaar getrokken, vandaar de naam pulled pork.


De varkenslever is orgaanvlees en één van de zachtste leversoorten. Een complete varkenslever bestaat uit meerdere lobben. Je kunt het product bakken, grillen en koken. Varkenslever is de meest gebruikte grondstof bij het vervaardigen van mooie paté’s.
Baktijd ± 10 - 12 min

Mals stukje vlees, ook bekend als korte varkenshaas.
Baktijd ± 10 - 15 min

Onze saucijzen zijn samengesteld uit varkensgehakt met kruiden. Zachtjes braden in ruim boter voorkomt openbarsten.
Baktijd ± 12 - 15 min

Gekruide saucijzen van half rundvlees en half varkensvlees.


Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en het vlees is uitstekend geschikt voor de soep zoals erwtensoep en bruine bonensoep.
Baktijd ± Koken: 120 - 150 min

Half om half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees.
Baktijd ± 12 - 15 min



Verse worst is samengesteld uit varkensgehakt met kruiden. Zachtjes braden in ruim boter voorkomt openbarsten of prik een paar gaatjes in de darm.
Baktijd ± 12 - 15 min

Tartaar bestaat uit 100% gemalen rundvlees.
Het is op diverse wijzen te verwerken en te eten. Van rauw tot doorbakken.


Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan bouillon.
Baktijd ± koken: 120 min



Het mergpijpje wordt gezagen van de bovenpoot van de koe. Onmisbaar voor lekkere bouillon.
Baktijd ± Trekken/Koken 2,5 tot 3 uur

Riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund. Door iets zuurs (bijvoorbeeld bier, azijn of wijn) aan het stoofvocht toe te voegen is het vlees sneller zacht.
Baktijd ± 150 - 180 min

Sukadelap wordt gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade en is ook eetbaar.
Baktijd ± 130 - 160 min

Mooi stukje runderbraadvlees aan het stuk.
Baktijd ± ongeveer 30 min. per 500 gram

Van de voor- en achterpoot worden plakken schenkel gezaagd. Een plak schenkel bestaat uit bindweefselrijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Schenkel kan eveneens worden gebruikt voor stoofschotels.
Baktijd ± Trekken/Koken 2,5 tot 3 uur

Runderlappen lekker zachtjes smoren/stoven, dan blijft het vlees heerlijk zacht.
Baktijd ± 100 - 120 min

De rundersaucijzen wordt gemaakt van rundvlees dat lekker is gekruid.
Baktijd ± 10 - 20 min

De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. In Nederland wordt de tong hoofdzakelijk als vleeswaar gegeten. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen dan laat het harde vel zich gemakkelijk verwijderen.
Baktijd ± Trekken/Koken 2,5 tot 3 uur

Rosbief is altijd een vlees aan het stuk gesneden van de dikke lende. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Dun snijden na het braden voor een optimale smaak.
Baktijd ± vraag de slager

De ossehaas is de benaming voor een deel van de lende (rug) van het rund. Van de ossehaas worden de tournedo’s gesneden.


Biefstuk van de ossehaas. Meest malse stukje van het rund.


Runderpoulet is ook zeer geschikt voor goulash, ragout, oven- en stoofschotels. Suddergerechten, zoals hachee, winnen aan smaak als ze een dag na bereiding pas worden gegeten.
Baktijd ± 120 min

Entrecote wordt gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Verwijder het vetrandje eventueel pas ná het bakken, dit geeft het vlees juist een lekkere smaak.
Baktijd ± 5- 7 min

Per doosje 10 x 80 gram.


Schroei biefstuk tijdens het bakken snel dicht en houd het vlees in beweging. Biefstuk wordt gesneden van de bovenbil.
Baktijd ± 3 - 5 min

De runderhaaspuntjes komen van de punt van de runderhaas, het meest malse deel van het rund.
Baktijd ± 2 - 4 min

De T-bone is een steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het T-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.


Rollade een uur voor bereiding uit de koelkast halen. Braad de rollade rondom bruin. Verwarm de oven op 160 graden en gaar de rollade met wat vocht (boullion, wijn) in 1 uur.
(dit is voor een rollade van ongeveer 1 kilo)
Baktijd ± 60 min.

De Amerikaanse benaming shortribs dankt zijn naam aan de short plate waar ze aan vast zitten. Op de short plate zitten ribben 2 tot en met 5 en dat zijn 4 nagenoeg gelijke ribben die perfect zijn om mooi gelijkmatig en langzaam te garen bijvoorbeeld op de green egg.


De longhaas bestaat uit de middenrifspier van het rund. Dit stuk vlees is, mits het lang genoeg heeft gerijpt, heerlijk mals, sappig en smaakvol. De naam longhaas is ontstaan omdat de spier vlakbij de longen ligt.


De Picanha heet in Nederland staartstuk. Het vlees komt van de achterkant van de rug boven de staart. Vandaar staartstuk. Het vlees in een staartstuk is een groep spieren die niet heel veel gebruikt wordt door de koe waardoor het vlees geweldig mals is.


Schroei het vlees snel dicht en houd het vlees in beweging tijdens het bakken. Kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel van de bovenbil.
Baktijd ± 3 - 5 min




Dit stuk is afkomstig uit de zogenaamde ‘vang’ (een stuk werkvlees aan de onderkant van de koe) wordt ook wel een vanglap genoemd. Doordat het hard heeft moeten werken, heeft het een wat grovere structuur, maar des te meer smaak. Doordat bavette ontzettend veel smaak heeft, hoef je er maar weinig mee te doen. Kort aangebraden in een klontje boter met een beetje peper en zout steelt hij de show aan tafel, en al helemaal wanneer je het na het bakken tien minuutjes laat rusten in een oven op 100 graden.












Bak de hazenbouten om en om bruin. Laat ze met de dekstel op de pan ± 2½ uur gaar stoven.
Baktijd ± Stooftijd 2,5 uur

Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van.
Baktijd ± koken: 180 min

Bak de konijnenbouten om en om bruin. Laat ze met de deksel op de pan 60 minuten gaarstoven.
Baktijd ± Stooftijd 60 min





Dit gerecht is heerlijk voor in de winter.
Lekker met een beetje aardappelpuree en een stoofpeertje.


Dit gerecht is heerlijk voor in de winter.
Lekker met een beetje aardappelpuree en een stoofpeertje.
Baktijd ± Kant en klaar. Alleen even opwarmen.